phoneiconSme tu pre Vás 043/4211 333
Brantner Fatra

Vyhodnotenie súťaže v zbere papiera (+foto)

Približne 4800 žiakov v rámci súťaže vyzbieralo takmer 40 000 kg papiera, čím prispeli ku záchrane 680 stromov a ochrane životného prostredia. Výhercom súťaže gratulujeme. Všetkým súťažiacim školám ďakujeme za úsilie a podporu žiakov počas zberu papiera a tešíme sa na jesenný zber, ktorý plánujeme v termíne 25. – 29.10. 2010.

Výhercovia súťaže:

ZŠ s najväčším množstvom nazbieraného papiera, ktorá vyhráva školské alebo športové potreby v hodnote 100 €: ZŠ F.Hrušovského z Kláštora pod Znievom ( v množstve 7080 kg ) 

Trieda s najväčším množstvom nazbieraného papiera zo všetkých súťažiacich, ktorá vyhráva veľkú sladkú odmenu vo forme torty: I.B zo Základnej školy J.V. Dolinského ( v množstve 1453 kg ) 

Žiak s najväčším mnoţstvom nazbieraného papiera zo všetkých súťažiacich, ktorý vyhráva mobil Nokia 5130 XpressMusic: Macko Samuel z II.A Základnej školy Hurbanovej ( v množstve 1279 kg )

Žiak s najväčším množstvom nazbieraného papiera v rámci svojej školy, ktorý vyhráva darčekové predmety firmy Brantner Fatra, s.r.o.:

tabulka hodnotenia žiakov
 

Prehľad zberu papiera po jednotlivých základných školách:

 prehlad zberu jednotlivé školy

Pokiaľ sa chcete s nami skontaktovať môžete využiť tento formulár, príp. adresovať vašu požiadavku priamo na
fatra@brantner.sk. Súčasťou formuláru je aj príloha, kde môžete priložiť akýkoľvek súbor.

Vážený zákazník,
dovoľujeme si Vás požiadať o vyplnenie tohto dotazníka, ktorého cieľom je ohodnotiť spokojnosť
zákazníkov so službami spoločností skupiny Brantner.


Ďakujeme Vám za ochotu a čas strávený vyplnením dotazníka, ktorý nám pomôže lepšie pochopiť Vaše očakávania pri návšteve našej spoločnosti.
Dotazník vyhodnotí zodpovedný pracovník za zákazníka.